Referenties

"UVV Nederland heeft Lisette Holslag in 2015 verzocht een strategisch communicatieplan voor ons op te stellen. De "kapstok" waar wij het medio 2015 aan hebben opgehangen was ons 70-jarig jubileum dat wij -samen met Prinses Margriet- op 13 oktober hebben gevierd. 
Lisette is heel professioneel te werk gegaan vanuit haar grote ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Mede dankzij haar is ons jubileum een groot succes geworden en het strategisch communicatieplan is zo geschreven dat wij er in 2016 gewoon verder mee kunnen. 
Wij hebben haar flexibele opstelling wat gewerkte uren betreft op hoge prijs gesteld; immers wij zijn een vrijwilligersorganisatie met een zeer bescheiden budget. 
Nu e.e.a. achter de rug is hebben wij Lisette gevraagd om deel uit te willen maken van onze Raad van Advies; wij organiseren hiermee onze eigen tegenspraak omdat deze Raad gevraagd en ongevraagd advies geeft over het beleid en de uitvoering daarvan door het bestuur van UVV Nederland. 
Wij bevelen Lisette van harte aan, naast haar gedegen kennis is het ook een heel plezierige persoonlijkheid die zeker in staat is de goede dingen uit mensen te halen."
Tom de Graaff 
secretaris UVV Nederland

 

"Ik heb Lisette leren kennen als een doorgewinterde communicatiemanager met een warme persoonlijkheid. In korte tijd heeft zij richting gegeven aan het team communicatie en dankzij haar people-management skills deed ze dit steeds met veel aandacht voor de teamleden. In haar werk wist ze altijd iets extra's mee te geven, waardoor dat wat zij opleverde tot in de puntjes verzorgd was. Lisette is deskundig, strategisch, creatief, attent en zeer toegewijd aan haar opdracht; ook in complexe situaties. Ze heeft mij veel geleerd over het communicatievak en bladmanagement; specifiek voor de ontwikkeling van Kwintes' nieuwe digitale relatiemagazine.

Desiree Prudencia, communicatiemedewerker Kwintes

"Ik heb Lisette ervaren als een creatief en sensitief persoon, die haar medewerkers altijd ondersteunt waar nodig en waarmee het heerlijk is om te sparren. Ze is geïnteresseerd, heeft frisse ideeën en zoekt steeds naar verbindingen tussen de verschillende belangen. Een sterke professional met oog voor de persoon."

Mascha Klinkert, Coördinator Communicatie CliniClowns

"Lisette had snel door hoe het team communicatie functioneerde en heeft een mooie herschikking gedaan van functies. Daarnaast heeft zij op een creatieve manier ons jaarverslag een prachtige nieuwe (digitale) vorm gegeven, waar we nog steeds complimenten over krijgen en op voort bouwen."

Aukjen Niewijk, Hoofd afdeling Zorg & Kwaliteit Kwintes

Logo VNN

Lisette is a very committed and dedicated communication professional. At VNN she strongly identified with the company objectives and translated these into a communication strategy. She did a great job to establish a solid framework for VNNs internal and external communication. 

Rob Jaspers, voorzitter raad van bestuur (CEO), VNN Verslavingszorg Noord Nederland

Lisette is een plezierige leidinggevende, met een kritische en vernieuwende blik. Ze werkt planmatig vanuit visie en is zowel strategisch als uitvoerend sterk. Haar transparante manier van werken heeft mij veel van haar doen leren. Lisette is een gedreven en energieke professional, oftewel ‘A inspiring woman full of energy’!

Ruth Wisman, communicatieadviseur, Verslavingzorg Noord Nederland 

Met Lisette heb ik een jubileumjaar met diverse evenementen voorbereid en uitgevoerd. Met Lisette kon ik geweldig samenwerken door haar enthousiasme, kritische vakkennis, haar open en directe communicatiestijl, haar gevoel voor uiterlijkheden waardoor alles een perfecte finishing touch kreeg, haar netwerk en haar fijne evenwicht tussen zakelijk en persoonlijk. In zo’n traject kom je altijd teleurstellingen tegen en dan is het heel prettig dat zij zich daardoor niet uit het veld laat slaan. Het is jammer dat zij maar tijdelijk voor onze organisatie werkzaam was en de samenwerking daardoor tot ruim een jaar beperkt bleef.

Martinus Stollenga, strategisch adviseur RvB, Verslavingzorg Noord Nederland


Logo

GGD Rotterdam-Rijnmond is de Gemeentelijke Gezondheidsdienst voor Rotterdam-Rijnmond

In de persoon van Lisette Holslag heeft de GGD Rotterdam-Rijnmond een uitstekende communicatieadviseur gehad. Met succes nam zij de taken waar van een collega wegens haar zwangerschapsverlof. Lisette maakte al in het kennismakingsgesprek een krachtdadige indruk. Die indruk heeft ze, eenmaal bij de GGD aan de slag, van meet af aan waargemaakt. Ze heeft zich bewezen als een allround communicatieadviseur, die in staat is in een complexe omgeving snel met de juiste mensen te schakelen. Haar adviezen zijn praktisch én creatief. Lisette heeft zich bij de GGD ingezet voor de communicatie voor het cluster Zorgregie, met name op het gebied van de mantelzorg. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de voorbereiding van de komende campagne voor de mantelzorg. Voor ons is Lisette Holslag een naam om te onthouden.

Peter van Rijn, senior communicatieadviseur GGD Rotterdam-Rijnmond


Logo

IrisZorg is een instelling voor verslavingszorg en maatschappelijke opvang.
 

Lisette Holslag is een ervaren allround communicatieadviseur. Ze heeft een vlotte pen. Ze heeft goede ideeën en denkt mee vanuit een positief kritische invalshoek. Lisette is sociaal vaardig en heeft een prima gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Ook is bij Lisette afspraak = afspraak. Dat werkt bijzonder prettig. Lisette is echt een aanwinst voor de afdeling communicatie van IrisZorg.

Loes Borghuis, hoofd communicatie IrisZorg

Als je een allround, hands-on communicatieprofessional zoekt, hoef je niet langer meer te zoeken! Lisette is erg prettig om mee samen te werken. Professioneel, verstand van zaken, komt met vernieuwende ideeën en start nieuwe projecten. Daarnaast heeft ze altijd tijd om met je mee te denken en je te coachen. In de periode dat Lisette bij ons werkte, heb ik veel van haar geleerd.

Saskia Rikken, communicatiemedewerker IrisZorg

Lisette is zeer goed in staat om de gevoeligheid van een bepaald onderwerpen op waarde te schatten. Deze vaardigheid gebruikt ze o.a. voor het bepalen van de inzet van de benodigde communicatie middelen, het moment van inzetten en op welk niveau. Haar gestructureerde aanpak te samen met haar vaardigheden hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van de realisatie Centrale Inkoop organisatie binnen IrisZorg, waar we samen aan gewerkt hebben.

Aschwin van den Eijnden , Interim Hoofd Inkoop IrisZorg


Reed Business Information

Lisette is een warme persoonlijkheid, die met humor en een kritische geest altijd de juiste vragen stelt. Heerlijk om mee te werken!

Yvonne Keijzers, hoofdredacteur diverse bladen, Reed Business Information


Logo

Meerkanten is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Wij kennen Lisette als een fijne collega. Integriteit, creativiteit, analytisch vermogen, nauwgezetheid en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn kwalificaties die haar op het lijf geschreven zijn.
Dit alles gelardeerd met een plezierige dosis humor. Wij zullen Lisette missen!

Anita Kiers, hoofd afdeling communicatie Meerkanten


Logo

Nederlandse Stichting voor Psychotechniek

Lisette is een prima PR-adviseur die ons goed op weg heeft geholpen bij de opzet van onze website en ons kenniscentrum. Zij had snel gevoel voor de specifieke inhoud van ons werk en het domein van kenniscentrum en kan hier vanuit haar eigen brede maatschappelijke interesse goed in meedenken. Heeft ook goede contacten met andere freelancers die betrokken kunnen worden in het traject.

Sonia Sjollema, directeur NSvP


Lidmaatschappen

Logo

MVO Nederland is een jonge organisatie, opgericht in april 2004. Een kennis- en netwerkorganisatie die het bedrijfsleven stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Ik ben partner van MVO Nederland.


Logeion, (beroeps)vereniging voor communicatie > www.logeion.nl


Communiatie Kring Arnhem > www.communicatiekringarnhem.nl